HOME / Relatiegeschenken

HOME / Relatiegeschenken

RELATIEGESCHENKEN

Wijn als cadeau of relatiegeschenk? Nieuwe Wijnen regelt het.

Ben je op zoek naar een wijnkist als cadeauverpakking op de website? Dan vind je deze inclusief wenskaart op de afrekenpagina. Hier kan het bericht voor op de wenskaart tevens worden achtergelaten. Eenvoudig Nieuwe Wijnen in een wijnpakket? Dan kan ook, elke maand zorgvuldig geselecteerd en voordelig. Klik hier om direct de wijnpakketten te bekijken.

Gaat het om relatiegeschenken dan kom ik graag in contact om tot een geschenk te komen die aan alle wensen voldoet. Denk aan een wijnkist met een zakelijk, professionele uitstraling zoals afgebeeld met het bedrijfslogo*. Een wijnkist met lekkernij of wijn-spijs combinaties zoals voor een borrelmoment. En ook voor een meer persoonlijke boodschap zijn er mogelijkheden. De opties zijn eindeloos, van wijnkisten die gespijkerd of gelijmd zijn met een plexiglas, getimmerde of schuif deksel tot en met het een logo op de wijnkist, een bordeaux rode inlay in plaats van houtwol en een verpakking naar keuze.

Efficiënt, voordelig en zonder zorgen een origineel relatiegeschenk met unieke Nieuwe Wijnen. Kom snel in contact door te bellen of via de WhatsApp knop (linksonder in beeld). Liever via e-mail? Dan kan dat aan info@nieuwewijnen.nl

* wijnkisten met full color print hebben een besteleenheid van 24.