HOME / Wijnblog / Nieuwsbrief

HOME / Wijnblog / Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Via het onderstaande formulier kan je abonneren op de nieuwsbrief of blijf op de hoogte via instagram door mij te volgen.

In de webshop van Nieuwe Wijnen kan je altijd de proefnotities van andere wijnliefhebbers bekijken via het tabblad naar Vivino. Zo ook deze uitgebreide (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) notitie van Glenn met een heerlijke wijn-spijs combinatie, dat is genieten zeg!

De Nieuwe Wijnen van Marcello & Ursula Reichmuth zijn puur, biologisch, vergist met wilde gisten, zonder toevoegingen, ongefilterd en zonder klaren. De menselijke interventie is tot het noodzakelijke beperkt. De wijn is voor minstens 6 jaar op het domein gerijpt tot de wijn zoals Glenn omschreven heeft. 🍷

#wijnliefhebbers #vivino
#barbera #dolcetto 
#natuurwijn #wijnspijs
#wijnimport #wijnisfijn
Wat beter dan een week vakantie in de Elzas te combineren met wijn?

🥂 Geslaagd zijn voor je #wset level 3 examen 🥳 alle credits aan Edwin (@edwines_school); wat een energieke docent met leuke verhalen uit eigen ervaring, zet overal de puntjes op de i en spreekt vanuit passie 👌

Volgende maand opent wijnbar @buskensnijmegen, een nieuwe plek voor #gezelligheid. Met een hele mooie wijnkaart inclusief 8 Nieuwe Wijnen, ook wel een feestje waard 🥳 kijk vast op de website voor de #wijnkaart 🍷

Nu ga ik verder op zoek naar een #natuurwijn waarvan je graag een tweede glas inschenkt 😄 en hoop ik op een leuke aanvulling uit de #elzas.

Ten slotte op de weg terug nog even langs @jk_wine om de nieuwe #auxerrois mee te nemen 🤤

#wijnliefhebbers #alsacewine 
#alsace #alsacewineroute
#sommelier #wijnimport
#wijn #winestagram
#wijnisfijn #wijntje

Locatie #brandgrandcru
Volgende week Nieuwe Wijnen in de webshop! Geen #souvigniergris of #cabernetcantor van #stmartinus.

Maar 3 wijnen uit #chianticollifiorentini van @marzocco_poppiano! Een witte frisse blend van #vermentino, #viognier en #malvasia.

Een fruitige anaeroob gemaakte #sangiovese, heerlijk licht gekoeld in de zomer. En een smaakvolle houtgerijpte #sangiovese blend met #cabernetsauvignon.

Nu eerst even van het uitzicht genieten op Vijlen.
Tot volgende week #wijnliefhebbers!