HOME / Wijnadvies

HOME / Wijnadvies

WIJNADVIES

Ben je op zoek naar wijnadvies voor de horeca? Onverschillig van welke kennis en ervaring je hebt, ik help je graag. Geschikt voor elke gelegenheid, van een wijnproeverij of bruiloft diner tot en met de wijnkaart van een restaurant. Ik ben graag het aanspreekpunt voor het advies in “de wijn van het moment” en de beste wijn-spijs combinaties.

Zoek je direct wijnadvies kijk dan bij de smaakprofielen en de pagina over passende wijnen op deze website of benader mij via de WhatsApp knop (linksonder in beeld).

Een aantal horecagelegenheden in de omgeving van Nijmegen heb ik mogen helpen en dat doe ik met veel plezier. Ik denk graag mee, ook buiten het assortiment van Nieuwe Wijnen. Ik ben flexibel, bijvoorbeeld als het gaat om een specifieke inkoop. Het doel is dat de gasten graag terugkomen voor de beleving die zij ervaren.

Onder het motto van “het kan altijd beter” zoek ik maandelijks naar Nieuwe Wijnen. Dit hoeft geen specifieke wijn of druif te zijn maar ik heb wel een persoonlijke voorkeur. Mijn voorkeur gaat naar wijnen met een expressieve smaak, geconcentreerd maar niet ten koste van een goede zuurgraad en/of mineraliteit. Als dat kan samengaan met een “silky” mondgevoel en de prijs-kwaliteitverhouding is in orde, dan zal ik deze wijn graag naar Nederland importeren.

Ben ik gediplomeerd? Sinds februari 2020 ben ik gediplomeerd wijnkenner (SDEN 3). Op 22 augustus 2022 heb ik het diploma WSET Level 3 in ontvangst mogen nemen, een internationale kwalificatie op gevorderd niveau.