HOME / Wijnreizen

HOME / Wijnreizen

WIJNREIZEN

Met veel plezier besteed ik veel tijd aan het samenstellen van wijnreizen. Ik zoek graag naar mooie accommodaties, leuke activiteiten en zorg voor een comfortabele reis. Mocht je hulp nodig hebben dan heb ik ervaring in de onderstaande gebieden, maar ook daarbuiten help ik graag.

In het samenstellen van een reis tot maximaal 5 personen kan ik je volledig ontzorgen. Ik regel dan het vervoer van/naar bestemming en activiteiten door het boeken van vluchten en een huurauto. Op de bestemming zoek ik naar passende accommodaties door rekening te houden met uit of thuis eten. Wil iedereen een eigen slaapkamer of is een slaapkamer delen om binnen budget te blijven geen probleem? Wil je in de tuin of op het balkon nagenieten met een wijntje en een prachtig uitzicht? De activiteiten worden ook door mij geregeld zoals wijnproeverijen, het bezoek aan een dorp, bezienswaardigheid of evenement. Maar ook de restaurants en een beetje beweging zoals een wandeling, zoek ik graag voor je uit.

Wanneer alles geregeld is ontvang je van mij een programma waarvan ik twee minder uitgebreide voorbeelden heb opgenomen. Je ontvangt bijvoorbeeld ook een contactenlijst van de personen waarmee de afspraken zoals het verblijf en de activiteiten gemaakt zijn. Ik ga zelf niet mee op reis maar ik zorg wel dat alle details voorhanden zijn.

Mocht je een reis door mij willen laten samenstellen, neem dan contact met me op via info@nieuwewijnen.nl.