Aanbieding!

WIJNPAKKETTEN

Wijnpakket | Duitsland, Oostenrijk, Spanje | Pfalz, Rías Baixas, Weinviertel

Wijnpakket April

36.95

Het is tijd voor een heerlijke wijn bij de asperges. Over het algemeen zijn asperges goed te combineren met frisfruitige wijnen die geen houtrijping hebben gehad. Het is belangrijk om de textuur van de wijn te matchen bij het eten. Bij asperges kan dat afhankelijk zijn van wat er nog meer op het bord ligt, denk aan een hard of zacht gekookt ei, ham en hollandaisesaus of zelfs vis, schaal- en schelpdieren. Mijn keuze; ga je voor traditioneel met ei, ham en boter- of hollandaisesaus kies dan voor de Mamma-Mia Cuvée Weiss. Of liever lekker romig? Kies dan de Grüner Veltliner. Alles met vis, schaal- en schelpdieren combineert perfect met de Albariño. Geniet ervan! Fijne paasdagen. Er komen geen verzendkosten bij!

Aanbieding!

MST

Wijnpakket | Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje | Montilla-Moriles, Pfalz, Rías Baixas, Ribera del Duero, Beaujolais, Südsteiermark

Summer MST #29 van Raf

80.00

Het is alweer tijd voor de volgende MST! Ronde 29 wordt georganiseerd door Raf in samenwerking met Michael van Nieuwe Wijnen die voor ons alweer een topselectie voorzag aan de mooie prijs van €80 incl. transport! Dit pakket heeft een totale winkelwaarde van maar liefst €94.35, dus we kregen weer een mooie korting!

Let op: bestellingen worden op/vanaf 16 juni verzonden (PostNL bezorgoptie op de afrekenpagina kan voor die datum worden genegeerd). 48 stuks op=op!