Nieuw

MOUSSERENDE WIJNEN

2020 | Duitsland | Baden

Heinemann Pinot Blanc de Noirs Brut Reserve

23.55

De Pinot Blanc de Noirs Brut maakt indruk met een breed palet aan aroma’s zoals citroen, kers, vanille, walnoot en sinaasappelschil. Deze sekt is harmonieus met evenwichtige zuren en een fijne mousse.

Nieuw
31.20

Een Spätburgunder die doet denken aan Pinot Noir uit de Côte de Nuits, Schoon, zuiver, met framboos en kers gevolgd door een rokerige ondertoon. Veel aroma's zijn te ontdekken in deze wijn die aangenaam en evenwichtig is. Het mondgevoel is soepel met naar de lange afdronk een pepertje.

Nieuw

RIJK & INTENS

2021 | Duitsland | Baden

Heinemann Scherzinger Chardonnay “SR” Reserve

24.50

Een Chardonnay die die met de jaren beter wordt, net als met enige tijd in het glas. Een complete wijn met minerale frisheid en een hoog ontwikkelingspotentieel. Spontaan gefermenteerd en 12 maanden gerijpt op volle gist in oudere barriques. Het alternatief voor een goede Bourgogne met een lange smaakbeleving.

Aanbieding!
Nieuw

WIJNPAKKETTEN

Wijnpakket | Duitsland | Baden, Nahe

Pre-order Duitse Wijnen

Vanaf 120.11

Eind maart hebben we 6 wijnhuizen in Duitsland bezocht, gelegen in 4 prachtige wijnregio’s. Voor de exclusieve Nieuwe Wijnen die we hebben gevonden willen we met een pre-order de mogelijkheid bieden om deze te bestellen. Dit zijn drie wijnen van Niklas Heinemann en de Riesling Höllenpfad van Gälweiler. Bestellen kan vanaf 6 flessen (in elke combinatie) en met 15% korting tot 10 mei. De wijnen worden eind mei geleverd (bezorgopties kunnen bij afrekenen worden genegeerd).