Milde kaas, geen pittige blauwschimmel of hele oude, kruidige kaas. Maar eerder tussen romig en pittig in past goed bij deze wijnen.

MOUSSERENDE WIJNEN

2020 | Duitsland | Pfalz

Dr. Josef Köhr Riesling Brut Nature

17.60

Een prachtig droge sekt met spanning en een fijne mouse. Gemaakt volgens de traditionele methode van Riesling in zijn puurste vorm met karakteristieke frisheid. Gecombineerd met zachte aroma's door houtopvoeding. Afkomstig uit de wijngaarden van Ruppertsberg.

WARM & STOER

2017, 2018 | Italië | Veneto

Pietro Zardini Rosignol Vino Rosso

23.95

Pietro vindt de perfecte balans in al zijn wijnen. De druiven worden voor 3 tot 4 maanden gedroogd en traditioneel gefermenteerd. Deze krachtige rode wijn die bij voorkeur gedronken wordt bij een vleesgerecht of kruidige kaas, is vol fruitig met rijpe tonen en een evenwichtige zuurgraad. De toets van specerijen maakt deze wijn compleet.