Vette vleessoorten waarvan een groot deel ook op de BBQ of in een stoofpot wordt bereid, gaan goed samen met deze wijnen.

VOL & COMPLEX

2018 | Oostenrijk | Weinviertel

Niki Windisch Berggrund Pinot Noir

19.95

Vol finesse, zacht en met een goede lengte. Twee keer per dag zijn de druiven ondergedompeld tijdens vergisting voor meer extractie. Rijping voor 18 maanden op barriques, waarvan de helft op nieuw hout, heeft de complexiteit van deze wijn verhoogd met een breed scala aan aroma's. Een elegante en smaakvolle Pinot Noir.

LEVENDIG & FRIS

2022 | Duitsland | Pfalz

Jesuitenhof Dirmsteiner Sauvignon Blanc

14.25

Sauvignon Blanc uit de Pfalz is heel krachtig, expressief en mineraal. Het aroma van tropisch fruit stuift het glas uit. De geur zet zoet aan maar dit wordt in smaak overtroffen door het zuur van citrusvruchten. Deze wijn heeft een lichte bubbel en is lekker fris.