Wijnen die goed combineren bij een borrel of zonder spijs ook soepel te nuttigen zijn.
Unieke rosé van de cultdruif Cabernet Sauvignon met een delicate gisting. Gemaakt van de beste druiven volgens de saignée-methode. De druiven voor deze rosé worden niet geperst, maar alleen het sap dat vrijkomt wordt gebruikt. Daarom heeft deze rosé een delicate zalmkleur, elegante aroma's die typisch zijn voor witte wijnen en een zacht mondgevoel.
Deze prachtige oranje leeuw kon niet ontbreken in het assortiment. De wijn is een blend van Vermentino, Viognier en Malvasia. De enige en eerste witte wijn gemaakt door Marzocco is een frisse dorstlesser met een tikje tropisch fruit.
Heeft alles wat je verwacht van een Sangiovese en is heerlijk op dronk. Een leeuw onder wijnen maar van de categorie toegankelijke katachtige. Tijdens de fermentatie zijn de druiven nog niet geblend. Pas na de rijping komt de 50% Sangiovese uit groot (30hl) Frans eiken en 20% Sangiovese, 15% Canaiolo en 15% Cabernet Sauvignon uit barriques (225L) samen.