Milde kaas, geen pittige blauwschimmel of hele oude, kruidige kaas. Maar eerder tussen romig en pittig in past goed bij deze wijnen.
Een prachtig droge sekt met spanning en een fijne mouse. Gemaakt volgens de traditionele methode van Riesling in zijn puurste vorm met karakteristieke frisheid. Gecombineerd met zachte aroma's door houtopvoeding. Afkomstig uit de wijngaarden van Ruppertsberg.
Hier moet je even de tijd voor nemen. Drink je dit nu, dan is het advies om deze wijn te decanteren of een paar uur eerder te laten luchten. Complex met veel diepgang en gedroogd fruit door de Amarone stijl. Een prachtige veroudering, elegant van smaak en dit jaar wordt beter beoordeeld.
Pietro vindt de perfecte balans in al zijn wijnen. De druiven worden voor 3 tot 4 maanden gedroogd en traditioneel gefermenteerd. Deze krachtige rode wijn die bij voorkeur gedronken wordt bij een vleesgerecht of kruidige kaas, is vol fruitig met rijpe tonen en een evenwichtige zuurgraad. De toets van specerijen maakt deze wijn compleet.
Een blend van druiven die geweldig samenkomen. Begint met veel rood fruit, smaakt naar een frambozen zuurstok, daarna rijp fruit en specerijen. Het is warme en elegante wijn die als borrelwijn ook goed kan worden gedronken. Nieuwe jaargang volgt deze zomer.