Pittige kaas door veroudering, kruiden en scherpte past bij deze wijnen.
Afkomstig uit een 60 jaar oude wijngaard met een beperkte opbrengst van 18hl per ha. Gevolgd door een vinificatie waarbij elke dag voorzichtig wordt "overgepompt" voor extractie. Dit is herkenbaar aan de gelaagdheid van deze wijn. Een glas met veel concentratie en aroma's. Zeer aangenaam dus zeker niet overslaan!
Vol finesse, zacht en met een goede lengte. Twee keer per dag zijn de druiven ondergedompeld tijdens vergisting voor meer extractie. Rijping voor 18 maanden op barriques, waarvan de helft op nieuw hout, heeft de complexiteit van deze wijn verhoogd met een breed scala aan aroma's. Een elegante en smaakvolle Pinot Noir.
Deze wijn is rijk aan aroma's door 12 maanden houtrijping en 3 maanden op fles. Heeft alle kenmerken van een Primitivo waaronder het zongedroogde, rijpe fruit maar is niet overdreven zoet. Heeft een zacht mondgevoel met voldoende zuren en een aanhoudende afdronk. Consumeer licht gekoeld op 16 tot 18°C voor de beste beleving.