Chianti staat bekend om wijnen van de druif Sangiovese die lang houtrijping hebben gehad. Dit is iets anders, waarbij oxidatie is beperkt en gedurende 15 dagen, elke dag een maximale extractie van aroma's uit de schillen is gehaald. Het resultaat is een hele fruitige en frisse wijn met een geconcentreerde smaak, die lekker gekoeld kan worden gedronken.
Single Vineyard Chenin Blanc. Intens en rijk van smaak. Deze wijn heeft een heerlijke combinatie van de aroma's ontstaan door houtopvoeding en het zuur van citrus en groene appel. Het mondgevoel is licht filmend met een lange finale.
Dit is een lekkere wijn voor bij de borrel. De geur maakt duidelijk dat deze wijn op nieuw Amerikaans eiken gerijpt is en dat is zo, namelijk in vaten van 225 liter gedurende 7 maanden. De kleur is goudgeel en de smaak van deze wijn heeft meer zoet van tropisch fruit dan zuur van citrusvruchten. De wijn is fluweelzacht met een filmend mondgevoel en een lang aanhoudende afdronk met warme tonen.