Dit zijn de wijnen die passen bij gerechten uit de Aziatische keuken met een milde tot scherpe kruidigheid.
Een fieldblend uit Oostenrijk die verkwikkend fris is. De geur is stuivend en komt je tegemoet met vlierbloesem en mango tonen. Het mondgevoel is sappig en de smaak tropisch met naar de afdronk fijne bitters. Een toegankelijke wijn met een aromatische indruk.
Voor de liefhebbers van Chardonnay in zijn zuivere vorm en zo is deze wijn ook gemaakt. Verwacht een evenwichtige wijn die schoon is met een knisperende frisheid. Puur genieten deze wijn van Laura Lardy die neutrale 600L vaten heeft gebruikt voor de spontane fermentatie gevolgd door rijping.
Rijk van smaak, dat is in de geur al merkbaar door tonen van citrus en kenmerken van houtopvoeding. Heeft een lichte zuurgraad in de aanzet, dan veel rondheid door boter en noten. Die heerlijke mineraliteit uit de Bourgogne is van het begin tot eind merkbaar. Naar de afdronk fris met bitter wat een lange persistentie geeft.
Gemaakt van de Arneis-druif met een licht tropisch bouquet maar die ook kruidig en verfrissend is. De wijn heeft een mooie balans, is levendig zuiver met minerale kenmerken en een romige toets van houtopvoeding. Het is een gastronomisch glas wijn die graag geschonken wordt in restaurants.