Dit zijn de wijnen die passen bij gerechten uit de Aziatische keuken met een milde tot scherpe kruidigheid.
Door een vakantie tip geïmporteerd, omschreven als smaakbommetje. Gemaakt van alle witte druiven die zijn toegestaan in het deelgebied Vacqueyras AOC gelegen in de zuidelijke Rhône. Deze wijn is voor 1/3 gerijpt in nieuw Frans eiken (Bourgogne vaten). Heeft een aantrekkelijke gouden kleur met zilveren accenten en is elegant, rond, vet en evenwichtig.
Pinot gris is in de mode. Het is een smaakvolle wijn zonder al te breed te zijn en een veelzijdige begeleider van gerechten. Heeft een fantastisch evenwicht en een fijne mineraliteit. Te verwachten zijn bloementonen, citrus en kruiden in de geur. Complexe aroma's in de mond met een geweldige romige structuur, lichte hazelnoottonen en minerale hints.
Deze prachtige oranje leeuw kon niet ontbreken in het assortiment. De wijn is een blend van Vermentino, Viognier en Malvasia. De enige en eerste witte wijn gemaakt door Marzocco is een frisse dorstlesser met een tikje tropisch fruit.