Dit zijn de wijnen die passen bij gerechten uit de Aziatische keuken met een milde tot scherpe kruidigheid.
Een Cru uit de Beaujolais met veel rood fruit gevolgd door warmere tonen en met body. Doet complex aan door structuur en gelaagdheid waarbij aroma's van houtrijping mooi verweven zijn. Heeft overeenkomsten met een geweldige rode (Pinot Noir) Bourgogne. Een imponerende wijn!
Glou Glou lekker! Een hele mooie presentatie van de Beaujolais. Heeft een ongelofelijke drinkflow door veel sappig rood fruit dat in harmonie is met frisheid en zich toont als rode bes en granaatappel. Dit wordt nog vergezeld door aardse, bloemige tonen en specerijen. Dit is heerlijk drinken (ook licht gekoeld)!
Voor de liefhebbers van Chardonnay in zijn zuivere vorm en zo is deze wijn ook gemaakt. Verwacht een evenwichtige wijn die schoon is met een knisperende frisheid. Puur genieten deze wijn van Laura Lardy die neutrale 600L vaten heeft gebruikt voor de spontane fermentatie gevolgd door rijping.
Deze riesling heeft frisse zuren maar geeft door de combinatie met tropisch fruit een rond mondgevoel. Vol van smaak door twee uiterste van citrus en steenfruit samen te brengen. De mineraliteit maakt deze wijn heel levendig. Doet het goed in de Aziatische keuken van sushi tot pittige kruiden.
Sauvignon Blanc uit de Pfalz is heel krachtig, expressief en mineraal. Het aroma van tropisch fruit stuift het glas uit. De geur zet zoet aan maar dit wordt in smaak overtroffen door het zuur van citrusvruchten. Deze wijn heeft een lichte bubbel en is lekker fris.