Vette vleessoorten waarvan een groot deel ook op de BBQ of in een stoofpot wordt bereid, gaan goed samen met deze wijnen.

WARM & STOER

2018 | Frankrijk | Languedoc-Roussillon

Domaine Treloar Three Peaks

14.15

Dit is alles wat je wil in een GSM (Grenache, Syrah en Mourvèdre) blend, In dit geval gedomineerd door de druif Syrah voor 80%. Doet zich in de geur voor als een stevige wijn maar brengt absoluut veel fruit in de aanzet van de smaak. Gevolgd door kruidige en rokerige tonen met een lange finale. Een heerlijke verrassing!

VOL & COMPLEX

2020 | Italië | Puglia

Cantine LeGrotte Selva Della Rocca Primitivo

13.95

Deze wijn is rijk aan aroma's door 12 maanden houtrijping en 3 maanden op fles. Heeft alle kenmerken van een Primitivo waaronder het zongedroogde, rijpe fruit maar is niet overdreven zoet. Heeft een zacht mondgevoel met voldoende zuren en een aanhoudende afdronk. Consumeer licht gekoeld op 16 tot 18°C voor de beste beleving.

VOL & COMPLEX

2019 | Frankrijk | Côtes de Provence

Château La Martinette La Grande Pièce

27.95

Een intense wijn, dat maakt de volle kleur en geur al duidelijk. Je verwacht een stevige wijn maar de tannines zijn mild. Heerlijk zacht mondgevoel met een scherpte van kruidigheid die warme tonen geeft. Zeer compleet en krijgt 18 maanden flesrijping op het Château om het geheel in harmonie te brengen. Staat tussen de 100 beste wijnen van het Perswijn wijnconcours 2022.