VOL & COMPLEX

2021 | Frankrijk | Beaujolais

Laura Lardy Moulin-à-Vent Le Mont

20.95

Een Cru uit de Beaujolais met veel rood fruit gevolgd door warmere tonen en met body. Doet complex aan door structuur en gelaagdheid waarbij aroma's van houtrijping mooi verweven zijn. Heeft overeenkomsten met een geweldige rode (Pinot Noir) Bourgogne. Een imponerende wijn!

LICHT & FRUITIG

2020 | Frankrijk | Beaujolais

Laura Lardy Fleurie Les Côtes

20.95

Glou Glou lekker! Een hele mooie presentatie van de Beaujolais. Heeft een ongelofelijke drinkflow door veel sappig rood fruit dat in harmonie is met frisheid en zich toont als rode bes en granaatappel. Dit wordt nog vergezeld door aardse, bloemige tonen en specerijen. Dit is heerlijk drinken (ook licht gekoeld)!

LICHT & FRUITIG

2022 | Frankrijk | Beaujolais

Laura Lardy Gourde à Gamay

17.50

Geef deze fles even wat lucht en dan ontpopt zich een volmaakte wijn met veel rood fruit in geur en smaak. De smaakbeleving is rijk zonder dat het jamachtig wordt. Het fruit laat een rijpe indruk achter dat in balans is met aardse tonen en frisheid. Van hoge kwaliteit voor een Beaujolais-Villages.

BIO

VOL & COMPLEX

2010 | Italië | Piemonte

Reichmuth Marcel Josef Còccu

19.60

Wat een natuurwijn! Còccu ligt minstens 6 jaar op het domein na een fermentatie van een jaar in barriques, gevolgd door drie jaar houtrijping in groot eiken. De smaak is rijk, omhullend, warm en heeft een lange afdronk. Còccu in het Piemontese dialect "coccolo" staat voor knuffelen en is de favoriet van Reichmuth.

WARM & STOER

2018 | Italië | Piemonte

Maurizio Ponchione Barbera d’Alba Donia

18.50

Dit is een nieuwe Barbera d'Alba van Maurizio waarbij roestvrijstalen tanks zijn toegepast voor het verduidelijken van de fris en fruitige aroma's. Gevolgd door een korte houtopvoeding in Sloveense vaten geeft deze wijn warme tonen. Deze wijn heeft een rijke smaakbeleving met bijzondere kenmerken.

VOL & COMPLEX

2016 | Italië | Piemonte

Maurizio Ponchione Barbera d’Alba Monfrini

26.75

De verbazing van de Piemonte Perswijn proeverij in maart 2020. Vol van donker en gedroogd fruit gecombineerd met specerijen van de 16 maanden houtrijping. Elegant met zacht geïntegreerde tannine. Een wijn met een rijke en aanhoudende smaak en lange afdronk.