Een meer dan aangename zomerwijn die stuivend exotisch is. De wijn heeft wat restzoet die fijn in balans is met mineraliteit en frisheid. Deze Scheurebe biedt veel fruit en drinkplezier. Het is de geheime tip binnen het assortiment van Potzinger.
Wat een spannende rosé, absoluut geen slobberwijn maar hoog gastronomisch en smaakvol. Op het oog al geweldig en de smaak nog beter, gemaakt van 40% Grenache, 40% Cinsaut en 20% Rolle. Een rosé met gelaagdheid, is fris, rijk, floraal en heeft een lange afdronk.
De geur van deze wijn komt naar je toe met sterke hints van wilde bessen die zich in een jam vermengen met vanilletonen. Het is een warme intense wijn die tegelijkertijd ook fris en mineraal is met een aanhoudende afdronk. Folèt is een Piemontees-dialectwoord dat elf betekent, om het ongedisciplineerde karakter te benadrukken.
Wat een natuurwijn! Còccu ligt minstens 6 jaar op het domein na een fermentatie van een jaar in barriques, gevolgd door drie jaar houtrijping in groot eiken. De smaak is rijk, omhullend, warm en heeft een lange afdronk. Còccu in het Piemontese dialect "coccolo" staat voor knuffelen en is de favoriet van Reichmuth.
Justus de zoon van Petra en Hartmut Bernhard (Ch. W. Bernhard) wil een wijn maken met expressieve aroma's zonder dat de wijn te zoet wordt en daar is hij in geslaagd. Het heeft alles, zoals het zoet van passievrucht, een knisperende mineraliteit met frisse zuren en wat bitter in de afdronk na een zalvend mondgevoel. Een heerlijke Scheurebe.
Een chique wijn met Bourgogne allure. Fermentatie wordt uitgevoerd deels in 500L Franse eiken vaten en deels in 225L steen ovale tanks om de mineraliteit. De wijn brengt veel beleving, het mondgevoel is elegant maar ook spannend door de mineraliteit en tonen van citrus. Prachtig in balans en met een lange finale.