BIO

VOL & COMPLEX

2010 | Italië | Piemonte

Reichmuth Marcel Josef Còccu

19.60

Wat een natuurwijn! Còccu ligt minstens 6 jaar op het domein na een fermentatie van een jaar in barriques, gevolgd door drie jaar houtrijping in groot eiken. De smaak is rijk, omhullend, warm en heeft een lange afdronk. Còccu in het Piemontese dialect "coccolo" staat voor knuffelen en is de favoriet van Reichmuth.

BIO

ZACHT & ROND

2022 | Frankrijk | Loire

Bertrand & Vincent Marchesseau Chenin Blanc Chinon

17.15

Deze Chenin Blanc komt uit Chinon in de Loire waar natuurlijk meer Cabernet Franc wordt gemaakt. Het is een heerlijke witte wijn met een bereik van wit naar rijp fruit met delicate tonen van houtrijping. De smaak is sappig met nectarine en in balans door een aangename zuurgraad. Leuk hoor, zeker proberen!

RIJK & INTENS

2019 | Zuid-Afrika | Stellenbosch

Markus Schneider De Cutter

31.60

Single Vineyard Chenin Blanc. Intens en rijk van smaak. Deze wijn heeft een heerlijke combinatie van de aroma's ontstaan door houtopvoeding en het zuur van citrus en groene appel. Het mondgevoel is licht filmend met een lange finale.

WARM & STOER

2018 | Italië | Piemonte

Maurizio Ponchione Barbera d’Alba Donia

18.50

Dit is een nieuwe Barbera d'Alba van Maurizio waarbij roestvrijstalen tanks zijn toegepast voor het verduidelijken van de fris en fruitige aroma's. Gevolgd door een korte houtopvoeding in Sloveense vaten geeft deze wijn warme tonen. Deze wijn heeft een rijke smaakbeleving met bijzondere kenmerken.

VOL & COMPLEX

2016 | Italië | Piemonte

Maurizio Ponchione Barbera d’Alba Monfrini

26.75

De verbazing van de Piemonte Perswijn proeverij in maart 2020. Vol van donker en gedroogd fruit gecombineerd met specerijen van de 16 maanden houtrijping. Elegant met zacht geïntegreerde tannine. Een wijn met een rijke en aanhoudende smaak en lange afdronk.